2593023122 ΜΙΑΟΥΛΗ 26, Θάσος
hero image
 
 
 
BEACH BAR ISLAND THASOS
Καφέ Μπαρ - Beach Bar - Εστιατόριο Θάσος
 

Το Beach Bar Island στην Θάσο είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός για να περάσετε χαλαρές στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια σας. Το beach bar βρίσκεται στην οδό Μιαούλη 26 από το 1996, ενώ προσφέρει για τους επισκέπτες του εντελώς δωρεάν ξαπλώστρες. 


Επιλέξτε μέσα από το πλούσιο μενού του Beach Bar Island τον καφέ, το πρωινό, τα κρεατικά σχάρας, τις μακαρονάδες, τα burger, τα ποτά, τα κοκτέιλς και τους ναργιλέδες που διαθέτει η επιχείρηση όλα αυτά δίπλα ακριβώς από την θάλασσα.

Σερβίρουμε όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας και στην παραλία, στις δωρεάν ξαπλώστρες που προσφέρουμε, αλλά και στα τραπέζια που διαθέτουμε κάτω από το στέγαστρο με σκιά και θέα στην παραλία. 

Όλα τα προϊόντα που παρασκευάζουμε αποτελούνται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο γευστικά αποτέλεσμα είτε πρόκειται για το φαγητό είτε για το ποτό σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ
το beach bar island, στην οδό Μιαούλη 26, βρίσκεται μπροστά από μια υπέροχη γαλαζοπράσινη παραλία, με χρυσή αμμουδιά, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Οι ξαπλώστρες που βρίσκονται στην παραλία παρέχονται δωρεάν προς τους πελάτες μας. Όλες οι ομπρέλες διαθέτουν δικιά τους ομπρέλα για να σας χαρίσουν την απαραίτητη σκιά όπως και τραπεζάκι για να ακουμπάτε τον καφέ, το φαγητό, το ποτό ή το ναργιλέ που έχετε παραγγείλει.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε προκειμένου να σας χαρίσουμε ξένοιαστες στιγμές διακοπών
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ BEACH BAR ISLAND

για να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο που χαρίσει η τοποθεσία μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να δοκιμάσετε τα ποιοτικά προϊόντα του καταλόγου μας...